Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 20 - 2022

Nyheter fra Norges Motorsportforbund og Norges Orienteringsforbund

I denne ukens anleggsnytt kan du blant annet lese om at en en verdenskjent bygger av motocrossbaner kommer til Skien for å bygge banen som skal brukes under NM senere i sommer. Norges Orienteringsforbund skal dele ut materiellpakker til finn-fram-dagene. Les videre for å få vite mer om disse anleggsnyhetene!

Verdenskjent banebygger for motorcross kommer til Skien

Greg Atkinson, som har bygget flere VM-baner i motorcross, skal nå bygge banen som skal brukes under NM på Flitting ved Skien. Banen skal brukes til en grenene motocross, quad og enduro, og det hele er en del av NM-veka som arrangeres i Skien denne sommeren. 

- Greg er en av de med aller mest kompetanse på å bygge sikre og gode baner. Dette vil utvilsomt sette et positivt preg på hele NM-gjennomføringen, sier breddesjef Mats Gundersen hos NMF.

Du kan lese mer om denne saken via lenken under: 

Verdenskjent banebygger på blass på Flitting - Norges Motorsportforbund (publisert 16.05.2022)

Orienteringsforbundet gir ut materiellpakker for finn-fram-dagene

I disse dager arrangerer en rekke klubber og skoler sine finn-fram dager, der målet er å lære nybegynnere, skoleelever og ferske orienteringsløpere enkel orientering. For å gjøre det enklere for deg som klubb eller skole, deler Orienteringsforbundet nå ut en rekke "startpakker" med det det trenger for å sette opp enkle løypetraseer.

Les mer og søk via lenken under:

Klubber og skoler kan nå få materiellpakke til sine finn-fram-dager- Norges Orienteringsforbund (publisert 12.05.2022)